Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Navigační lišta REGISTRACENavigační lišta TABLONavigační lišta STATISTIKANavigační lišta SOUTĚŽENavigační lišta POMOZTENavigační lišta REKLAMANavigační lišta KONTAKTNavigační lišta
Navigační lišta
Horní lišta bez menu
Logo Zpovědnice
Online zpověď Návštěvní kniha Nová zpověď Časté dotazy
Dolní lišta Dolní lišta Dolní lišta
Nabídka voleb Dolní lišta voleb
Otázky - Vzkazy č.484919, vloženo 07.11.2010 07:49:05 Starší zpověďNovější zpověďHlavní stránka
Aby ten zatracenej SÝR nevytekl ???
Nazdar všem ranním ptáááčatům!
Tak jsem si řekl, že bychom si mohli dát dneska k obědu úplně obyčejnej smažák. Mám ale problém, ačkoliv vařím velmi rád a ku spokojenosti mého okolí, smažák mi POKAŽDÝ vyteče. Už jsem zkoušel tři prdele fíglů - obalit ho zmraženej, použít těstíčko a strouhanku, obalit ho dvakrát, hodně uplácat, málo uplácat a ta svině postě furt vytíká...
Nemáte nějakej jinej zaručenej fígl? Vždycky tim zaseru celej friťák... jo a na pánvičce vytíká taky...
Díky všem dobrým duším!
 Durcet ze Sodomy Muž34 Kategorie  VYMAZAT

Zaslaná rozhřešení Starší zpověďNovější zpověďHlavní stránka
Chceš dnes udělat dobrý skutek ? Pomoz výše uvedenému hříšníkovi tím, že mu dáš nějaké rozhřešení! Můžeš mu ho poslat na e-mailovou adresu, kterou uvedl u zpovědi, nebo napsat veřejně vyplněním formuláře na konci této stránky. A jestliže nechceš, aby pod tvou přezdívkou mohl vystupovat ještě někdo jiný, zaregistruj si ji ZDE !
 
07.11.2010 23:01:46
zalezi aj od syra... niektore obalis aj trikrat a nakoniec mas na tanieri iba struhanku a syr sa stratil na panvici, skus si kupit priamo ten na vyprazanie a dva ci tri krat ho obal a mal by to vydrzat... a otacaj niecim cim ho podberes a neprepichnes
 mojedobreja Žena32 Kategorie
07.11.2010 12:40:20
VŠEM MOC DĚKUJU !!!

třeba to bude tip i pro ostatní - obalil jsem napoprvé v mouce, vajíčku a strouhance, nechal asi 10 minut odležet (to jsem zase vyčetl jinde), pak šup podruhé do vajíčka a strouhanky, pořádně jsem to umačkal a dal do friťáku na maximální teplotu, víko jsem nezavíral.

Výsledek, Nádherně křupavý smažák bez úniku kapky sýra !!!
Smajlík  Durcet ze Sodomy Muž35 Kategorie
07.11.2010 11:51:22
Já kupuju v Lidlu camembert nebo mozzarelu obalenou předsmaženou, je to výborné a dá se to dělat v troubě, takže nemá jak vytéct. Nebo teď jsem měla takové obalované hermelínové trojúhelníčky (prodávají to v hnědé krabičce), taky do trouby. A je to fakt lahůdka.
 Other from crowd Žena31 Kategorie
07.11.2010 10:40:41
Použij místo trojobalu rýžový papír, prodává se v supermarketech (Kaufland).
 Modrá Svině Muž46 Kategorie
07.11.2010 09:44:41
Svůj příspěvek jsi vložil(a) do nespravné kategorie. Bylo provedeno přesunutí. V případě opakování hrozí blokování vstupu na portál. Prosím zvol příště správnou kategorii. Děkujeme za pochopení.
Smajlík  Administrátor Muž Kategorie
07.11.2010 08:59:24
Nesmažit příliš dlouho.
 vancr Žena Kategorie
07.11.2010 08:58:58
Durcet ze Sodomy: Zkus. Možná je to tím, že to moc řešíš. A nebo kupuješ moc kvalitní sýr. Těžko říct. Každému sýr občas vyteče, jako že se čas od času každému srazí knedlíky. To se prostě stává.

A jenom pro informaci. :-) 30% sýr neí zas až tak dietní. Existuje i 20% a ten je teda fakt hnusnej! Ten jsem teda nesmažila, protože tudle podrážku nemusím.

Držím palec a pokud vyteče, tak přeji, aby ti nevytekly i nervy.

Dělím si srandu. :-)

Přeji hezký den a příjemné vaření. Mě to čeká za chvíli.
 afrominerva Žena27 Kategorie
07.11.2010 08:54:49
afrominerva : Díky za tipy, zkusím to bez mouky. Pokličku na pánev skoro nepoužívám (pokud nedělám něco dušenýho), ale zkusím to tedy na pánvi s tím dietním 30%...
Smajlík  Durcet ze Sodomy Muž35 Kategorie
07.11.2010 08:52:30
Metsík: Jestli mi to vyteče i dneska, tak duši vypustim...
Smajlík  Durcet ze Sodomy Muž35 Kategorie
07.11.2010 08:50:31
Durcet ze Sodomy: Možná do toho dají kus své duše a proto se jim to daří :-)
Smajlík  Metsík
07.11.2010 08:49:46
Metsík . Já se nepovyšuju! Mě z principu sere, když se mi nedaří něco, co jiný zvládá jak na běžícim pásu... :-) Zvláště, když jde o brigádníky, který by nejspíš doma připálili i čaj a tohle jim prostě jde. Nechápu to!
Smajlík  Durcet ze Sodomy Muž35 Kategorie
07.11.2010 08:48:36
Takže fíglů mám víc.

1) sýr musí být 30% ne 45% nebo víc (jde o tuk v sušině)
2) obalovat bez mouky. Rovnou do vajíčka a pak do strouhanky. Klidně 2x a nebo 3x.
3) smažit bez pokličky. Řízky smažím s pokličkou na pánvi, protože se prosmaží, ale když to uděláš se sýrem, tak se prostě apsolutně roztaví.
4) smažit na vysokou teplotu a jenom do zezlátnutí a to mírného. Jakmile úplně strouhaka zhnědne, tak už je přesmažený. Ale musíš mít prostě odhad, protože ho taky můžeš nedosmažit.
5) lepší než eidam je hermelín. Má na sobě plíseň a tak často nevyteče.
6) někdy pomůže (ale ne vždy), když dáš mezi dva plátky sýra šunku. Ale to taky není jistota.

Nejlepší je smažit obalený hermelín, pokud ho ovšem můžeš.
 afrominerva Žena27 Kategorie
07.11.2010 08:45:35
Durcet ze Sodomy:

"dejakej ksindl v létě na koupališti"
- Možná proto ti vytíká, za to, že se povyšuješ nad jiné.

Možná že když do friťáku přidáš více skromnosti a pokory, tak už nevyteče :-)
 Metsík
07.11.2010 08:43:17
Tak to je divný, já ho normálně obalim 2x, pořádně uplácám a nikdy nevyteče...
Smajlík  zmačkanej papírek Žena Kategorie
07.11.2010 08:34:25
Close your eyes : Tak to zkusím. Mě fascinuje, že kdejakej ksindl v létě na koupališti hodí do friťáku nějakou sýrovou umělotinu a ona se mu krásně opeče, aniž by z ní cokoliv ukáplo a já si dávám záležet, kupuju dobrý sýry a skutek utek...
 Durcet ze Sodomy Muž35 Kategorie
07.11.2010 08:32:14
xibalba : Já právě zkoušel už kdejaký sýry od nízkotučnýho eidamu až po 48% goudu a vyteklo jich 9 z deseti. Vždycky to praskne v rohu a sýr je v prdeli...
Smajlík  Durcet ze Sodomy Muž35 Kategorie
07.11.2010 08:30:28
Obaluju ho 3 a nevyteče. A samozřejmě do něj nesmíš píchat vidličkou nebo něčím ostrým :)
 Close your eyes Žena Kategorie
07.11.2010 08:09:07
Dobré ranko i tobě:))

K tomu sýru, co docela funguje, když to máš ukrojený z konce toho bloku sýra, myslím ty patky, snad mě chápeš... A taky záleží co smažíš, dnešní 30% eidam není určitě třicetiprocentní, tak zkusit vyšší šarži. Přeju dobrou chutˇ.
Smajlík  xibalba Žena21 Kategorie

Lednový výprodej

Přidání rozhřešení Starší zpověďNovější zpověďHlavní stránka
TVÁ PŘEZDÍVKA:

OPIŠ BEZPEČNOSTNÍ KOD:
Captcha

Tento inzerat koupíte on-line od 100 Kč.
Přidej inzerát on-line od 100 Kč
TEXT ROZHŘEŠENÍ:

PŘILOŽ SMAILÍKA:
Smail Palec nahoru Smail Hrozící Smail Drží palec Smail Není to důležité Smail Dostaneš do huby Smail Smutný Smail Cože?? Smail Safra Smail Pusinka
jupííí tak bacha držím palec to je fuk tumáááš ach jo no nééé ?! safra mmmuc
(žádný )


Změňte svoje cookies preference

Nejlepší chorálová skupina světa... GREGORIAN 2020 ...20th ANNIVERSARY WORLD TOUR.

REKLAMA
Copyright 2003 www.zpovednice.cz + www.spovednica.sk

TOPlist TOPlist