Chceš dnes udělat dobrý skutek ? Pomoz výše
uvedenému hříšníkovi tím, že mu dáš nějaké rozhřešení! Můžeš mu
ho poslat na e-mailovou adresu, kterou uvedl u zpovědi, nebo napsat
veřejně vyplněním formuláře na konci této stránky. A jestliže nechceš,
aby pod tvou přezdívkou mohl vystupovat ještě někdo jiný, zaregistruj
si ji ZDE !
|
Ještě nikdy jsem ho do ničeho nepoužila.
|
|
Van Generator: Jo, taky jsem chtěl napsat, že nejlepší jsou minerální oleje...ale pak jsem si řekl, že nemusím pořád prudit ... ale jinak se k tomu taky přidávám.
|
|
Jedině na minerálním oleji, pač jsou v něm ty minerály a to je zdravý. Jinak skoro vůbec nesmažím, smažený moc nemusím.
|
|
olivový olej v akci: Já ho v akci kupuju, i když ho nepotřebuju. Takže se mi teď stalo, že mám doma asi šest oliváčů. Kupuju ale jen ty ve skle, těm plastovým jejich kvalitu úplně nevěřím...
|
|
Olivový olej je na smažení velmi vhodný, protože odolává vysokým teplotám. Pro jeho zvláštní chuť ale radši smažím na sádle. Jedna frajerka, smaží, ale na obyčejném. Je třeba rozlišovat pomace a extra virgin.
|
|
O nic zdravější asi není, ale mně rozhodně víc chutná a nesmrdí.
|
olivový olej v akci |
|
|
Právě že na smažení není vhodný vůbec. Hodí se pro studenou kuchyni, do salátů a tak.
|
|
Godopryč: si me s nekym pletes, nicmene ten pragmatix asi bude chytrej chlap... uz tu teda jeden nick mam, pragmatix je ten s tim chlupatym hrudnikem? jako ja bejt chlap tak posloucham co on mi rika o testosteronu, protoze ho ma evidentne dostatek LOL https://ibb.co/2vJx0j3
|
hazenivajicek |
|
|
Nick hazenivajicek = pragmatix a jeho omezený topic: "varej na olivovym maj populaci, co se doziva hodne let... globalisti cpou ten slunecnicovej a repkovej do vseho, abys mel jako chlap malej testosteron a holky te nechtely" Bláboly jako prase.
|
|
"Tak jako tak smažíte." Ne.
|
|
Taky jsem si vždycky myslela, že na olivovém se nesmaží. Přestože ho třeba používám na těstoviny do trouby s rajčaty.. A do salátů je nenhraditelný.
|
|
jo a sadlo a spek je taky dobry na smazeni, to je recht
|
|
Na smažení používám sádlo nebo špek. Záleží, co dělám. Cibulku jako základ do guláše udělám na špeku, protože miluju ty výpečky, co po vysmažení zbydou, ale dá se dělat aj na sádle. Oliváč používám taky, ale ne z důvodu, že by to bylo zdravý. Na to kašlu. Prostě mi voní a chutná líp, než ta slunečnica. A do studený kuchyně je úplně nejlepší.
|
|
uplne jednoduchy - pac repkovej, slunicnicovej olej a tyhlety - nejsou zdrave, skodi to a dost... olivovej je dobrej... jo, kdyz ses retard, tak se ti prepaluje a smrdi to (a je to taky skodlivy)... kup si extra panenskej, ten ma vyssi teplotu prepalovani... neni tak tezky najit si ze vsechny kuchyne co varej na olivovym maj populaci, co se doziva hodne let... globalisti cpou ten slunecnicovej a repkovej do vseho, abys mel jako chlap malej testosteron a holky te nechtely
|
hazenivajicek |
|
|
Já měl za to, že se na smažení moc nehodí, oliváč je na studenou kuchyni. Mě ale nikdy pořádně nechutnal. Tak nějak divně smrdí. Já z toho cítím takovej nějakej plastovej šmak.
|
|
Tak hodne zalezi co delas ale v nekterejch receptech je olivac zkratka nezastupitelnej. Jinak souhlas s tim ze na nektery veci je lepsi ho nepouzivat pripadne nad tim clovek musi trochu premejslet (viz smazeni).
|
|