Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Navigační lišta REGISTRACENavigační lišta TABLONavigační lišta STATISTIKANavigační lišta SOUTĚŽENavigační lišta POMOZTENavigační lišta REKLAMANavigační lišta KONTAKTNavigační lišta
Navigační lišta
Horní lišta bez menu
Logo Zpovědnice
Online zpověď Návštěvní kniha Nová zpověď Časté dotazy
Dolní lišta Dolní lišta Dolní lišta
Nabídka voleb Dolní lišta voleb
Diskuze č.1203817, vloženo 01.10.2022 22:09:59 Starší zpověďNovější zpověďHlavní stránka
Olivový olej
Mam pocit, že snad všichni chtějí vařit na olivovém oleji, přitom proč ? Tak jako tak smažíte. Navíc je drahý a smrdí. Není o nic zdravější nez ostatní. Štve mě jak ho v TV a v repectech všude cpou a lejou ho do všeho litry se slovy: "je to zdravé." Nevím nepříjde mi to extra zdravé a výhodné
 Slunečnice poustnik Muž  VYMAZAT

Zaslaná rozhřešení Starší zpověďNovější zpověďHlavní stránka
Chceš dnes udělat dobrý skutek ? Pomoz výše uvedenému hříšníkovi tím, že mu dáš nějaké rozhřešení! Můžeš mu ho poslat na e-mailovou adresu, kterou uvedl u zpovědi, nebo napsat veřejně vyplněním formuláře na konci této stránky. A jestliže nechceš, aby pod tvou přezdívkou mohl vystupovat ještě někdo jiný, zaregistruj si ji ZDE !
 
02.10.2022 20:12:59
Ještě nikdy jsem ho do ničeho nepoužila.
 Olivovyne
02.10.2022 11:19:39
Van Generator:
Jo, taky jsem chtěl napsat, že nejlepší jsou minerální oleje...ale pak jsem si řekl, že nemusím pořád prudit ... ale jinak se k tomu taky přidávám.
 Michal-222 Muž44 Kategorie
02.10.2022 10:47:50
Jedině na minerálním oleji, pač jsou v něm ty minerály a to je zdravý. Jinak skoro vůbec nesmažím, smažený moc nemusím.
Smajlík  Van Generator Muž30 Kategorie
02.10.2022 09:51:15
olivový olej v akci: Já ho v akci kupuju, i když ho nepotřebuju. Takže se mi teď stalo, že mám doma asi šest oliváčů. Kupuju ale jen ty ve skle, těm plastovým jejich kvalitu úplně nevěřím...
 Král Lofasů revival Muž34 Kategorie
02.10.2022 09:37:58
Olivový olej je na smažení velmi vhodný, protože odolává vysokým teplotám. Pro jeho zvláštní chuť ale radši smažím na sádle.

Jedna frajerka, smaží, ale na obyčejném. Je třeba rozlišovat pomace a extra virgin.
 leafroller Muž21 Kategorie
02.10.2022 09:37:43
O nic zdravější asi není, ale mně rozhodně víc chutná a nesmrdí.
Smajlík  olivový olej v akci
02.10.2022 00:40:14
Právě že na smažení není vhodný vůbec. Hodí se pro studenou kuchyni, do salátů a tak.
 Ovila
02.10.2022 00:09:35
Godopryč: si me s nekym pletes, nicmene ten pragmatix asi bude chytrej chlap... uz tu teda jeden nick mam, pragmatix je ten s tim chlupatym hrudnikem? jako ja bejt chlap tak posloucham co on mi rika o testosteronu, protoze ho ma evidentne dostatek LOL https://ibb.co/2vJx0j3
Smajlík  hazenivajicek
01.10.2022 23:47:39
Nick hazenivajicek = pragmatix a jeho omezený topic: "varej na olivovym maj populaci, co se doziva hodne let... globalisti cpou ten slunecnicovej a repkovej do vseho, abys mel jako chlap malej testosteron a holky te nechtely" Bláboly jako prase.
 Godopryč
01.10.2022 22:58:59
"Tak jako tak smažíte."
Ne.
 The Dark Side Muž43 Kategorie
01.10.2022 22:41:49
Taky jsem si vždycky myslela, že na olivovém se nesmaží. Přestože ho třeba používám na těstoviny do trouby s rajčaty.. A do salátů je nenhraditelný.
 Jedna frajerka Žena23 Kategorie
01.10.2022 22:37:56
jo a sadlo a spek je taky dobry na smazeni, to je recht
 hazenivajicek
01.10.2022 22:37:02
Na smažení používám sádlo nebo špek. Záleží, co dělám. Cibulku jako základ do guláše udělám na špeku, protože miluju ty výpečky, co po vysmažení zbydou, ale dá se dělat aj na sádle. Oliváč používám taky, ale ne z důvodu, že by to bylo zdravý. Na to kašlu. Prostě mi voní a chutná líp, než ta slunečnica. A do studený kuchyně je úplně nejlepší.
 Král Lofasů revival Muž34 Kategorie
01.10.2022 22:36:07
uplne jednoduchy - pac repkovej, slunicnicovej olej a tyhlety - nejsou zdrave, skodi to a dost... olivovej je dobrej... jo, kdyz ses retard, tak se ti prepaluje a smrdi to (a je to taky skodlivy)... kup si extra panenskej, ten ma vyssi teplotu prepalovani... neni tak tezky najit si ze vsechny kuchyne co varej na olivovym maj populaci, co se doziva hodne let... globalisti cpou ten slunecnicovej a repkovej do vseho, abys mel jako chlap malej testosteron a holky te nechtely
Smajlík  hazenivajicek
01.10.2022 22:25:23
Já měl za to, že se na smažení moc nehodí, oliváč je na studenou kuchyni.
Mě ale nikdy pořádně nechutnal. Tak nějak divně smrdí. Já z toho cítím takovej nějakej plastovej šmak.
 jiRka
01.10.2022 22:20:03
Tak hodne zalezi co delas ale v nekterejch receptech je olivac zkratka nezastupitelnej. Jinak souhlas s tim ze na nektery veci je lepsi ho nepouzivat pripadne nad tim clovek musi trochu premejslet (viz smazeni).
 Psoug



Přidání rozhřešení Starší zpověďNovější zpověďHlavní stránka
TVÁ PŘEZDÍVKA:

OPIŠ BEZPEČNOSTNÍ KOD:
Captcha

Tento inzerat koupíte on-line od 100 Kč.
Přidej inzerát on-line od 100 Kč
TEXT ROZHŘEŠENÍ:

PŘILOŽ SMAILÍKA:
Smail Palec nahoru Smail Hrozící Smail Drží palec Smail Není to důležité Smail Dostaneš do huby Smail Smutný Smail Cože?? Smail Safra Smail Pusinka
jupííí tak bacha držím palec to je fuk tumáááš ach jo no nééé ?! safra mmmuc
(žádný )


Změňte svoje cookies preference

Nejlepší chorálová skupina světa... GREGORIAN 2020 ...20th ANNIVERSARY WORLD TOUR.

REKLAMA
Copyright 2003 www.zpovednice.cz + www.spovednica.sk